Recipe: Appetizing Steamed sponge cake (bông lang hấp)
Steamed sponge cake (bông lang hấp). Steaming makes the Chinese version of sponge cake very moist. The secret of this recipe for Chinese sponge cake lies in the fact it is steamed, which makes it very moist. Traditionally the sponge cake is eaten plain, but you can also serve it with strawberries or other fresh fruit for a light dessert.
This cake just didn't do it for us. The texture was rather strange and to me really didn't taste much like a sponge cake. Soft, light and spongy Japanese steamed cake (Mushi-pan) recipe. You can cook Steamed sponge cake (bông lang hấp) using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Steamed sponge cake (bông lang hấp)
- You need 2 quả of trứng gà.
- Prepare 25 g of bột mì (e dùg hữu cơ).
- You need 30 g of sữa tươi không đường (e dùg sữa công thức).
- It's xíu of nước cốt chanh /tắt.
- Prepare ít of trái cây sấy khô.
- Prepare 25 g of bột bắp(em dùg bột hữu cơ).
- Prepare 1 g of muối.
- You need 30 g of dầu(e dùg dầu hoa cải).
- You need 25 g of đường (e dùg đươg thốt nốt).
- It's xíu of vanni (đây không không dùg vanni).
They are so easy to make. However, homemade steamed cakes are equally delicious and you can play around with various flavors. It's steamed, and the cake is definitely different from western sponge cake. Steamed Sponge Cake Cách làm Bông Lan Nhật #SpongeCake #SteamedSpongeCake #Japanese #tuhoclambanh Nguồn: 健康食代.
Steamed sponge cake (bông lang hấp) step by step
- Tách lòng trắng và lòng đỏ để riêg. thêm xíu muối vào lòg trắg đánh cho nổi bọt + thêm ít nước cốt chanh, típ tục đánh, vừa đánh vừa thêm đường, đánh tới khi tạo chớp là được..
- Lòng đỏ đánh tan.rây bột mì, bột bắp vào. cho sữa + dầu ăn trộn cho thật mịn..
- Cho lòng trắng lúc nảy vào hh từ từ. chia ra 2 lần. cho vào trộn thật đều..
- Thoa ít dầu vào khuôn. ít trái cây sấy + đỗ hh vào rồi rắc ít trái cây sấy lần nữa. đậy bột bằg khăn mùg tráh nhiễu nước. hấp 30p là bánh chín. để baynh nghỉ khỏag 10p hãy lấy báh ra. là xog nè.
Chinese Steamed Sponge Cake (Perfect for Strawberry Shortcake)Food.com. Gato cơ bản (Sponge cake hay Genoise) thường hay được làm theo kiểu đánh trứng nguyên quả, sau đó trộn bột và chất lỏng (nếu có). Tuy nhiên, làm Gateau cơ bản vẫn đòi hỏi sự kiên trì trong việc đánh trứng và kĩ thuật trộn bột. Trứng nếu không đánh đủ bông thì trộn sẽ khó và dễ vỡ bọt khí. steam cake recipe, steamed chocolate cake, eggless steamed sponge cake with detailed photo and video recipe. a unique way of preparing the traditional eggless sponge cake recipe, using a steamer. it is also known as a chinese way of preparing the cake which mainly deals with cake prepared from. Steamed Sponge Cake recipe: Try this Steamed Sponge Cake recipe, or contribute your own.
0 Response to "Recipe: Appetizing Steamed sponge cake (bông lang hấp)"
Post a Comment